Rok isporuke

Nakon potvrde, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Ukoliko ne stikne u inbox, treba pogledati u spam/junk folder. Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Period obrade porudžbine je najčešće 1 radni dan (u praksi nekoliko minuta do nekoliko sati). U slučaju vikenda, rok za obradu se produžava na 2 dana (iako se trudimo da i vikendom odmah odgovorimo na sve zahteve). Vikendom se paketi ne šalju. Dakle, za sve porudzbine napravljene petkom popodne ili vikendom, slanje će verovatno biti izvršeno u ponedeljak (sem ukoliko Vas ne obavestimo drugačije). Iako rok isporuke treba da bude 24h-48h od trenutka slanja paketa, on isključivo zavisi od kurirske službe i mi na njega nemamo uticaj.

Preuzimanje pošiljke

Pošiljku možete očekivati u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Možemo navesti željeno vreme za dostavu, ali samo od kurira zavisi da li će to vreme ispoštovati.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kesa značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na +382 68 024 666 . Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Ukoliko uručenje paketa bude neuspešno, paket će biti ostavljen u najbližoj pošti.

Cena isporuke

Zvaničan cenovnik Pošte možetre pogledati ovde: http://www.brzapostacg.me/pages/page/Interaktivni-cijenovnik

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE, saglasni ste sa uslovima isporuke.