Za razliku od Tuber guma za vežbanje, koje koriste otpor elastičnih guma od lateksa kako bi dale opterećenje, Tuber suspension trainer (TST) vam omogućava da vežbe izvodite sa sopstvenom težinom kao opterećenjem, jer trake za trening nisu elastične.

Ko može da vežba sa Tuber suspension trainer-om?
Svi! Namenjen je mladim, starim, sredovečnim osobama, muškarcima, ženama, pa čak i deci (naravno uz nadzor).

Šta mogu da radim sa TST-om?
Preko 300 vežbi za celo telo. U zavisnosti od treninga, može se raditi razvoj snage, izdržljivosti, balansa, fleksibilnosti…

Da li mogu da menjam opterećenje?
Naravno. Uz blagu korekciju položaja tela i stava, menjamo procenat telesne mase koja nam daje otpor.

tuber-suspension-trainer

tuber-suspension-trainer

TST mi malo liči na TRX, u čemu je razlika?
TST je zaista liči na TRX, ali postoji par funkcionalnih razlika.

– Na TRX trakama obe trake/gurtne su spojene na vrhu. TST pruža mogućnost razdvajanja traka, što omogućava izvođenje vežbi na drugačini način. Time se mišići drugačije aktiviraju i „pogađaju“ iz drugačijeg ugla. Naravno, TST trake se mogu i spojiti.

– Ručice na TRX-u su spojene za trake. Ručice na Tuber suspension traineru se mogu skinuti, i po potrebi zameniti nekim drugim dodatkom, na primer gimnastičkim karikama.

Mislili smo na sve, i zato smo napravili dve varijante, jeftiniju za rekreativce i PRO za profesionalce. Funkcionalnost je potpuno ista, jedina razlika je u tome sto je TST PRO robusniji (napravljen je od jačih najlonskih vlakana).

Zašto treba da kupim TST?
Za malo novca dobijate rekvizit koji će vam pomoći da ojačate celotelo i sagorite masne naslage. TST će vas služiti dugo jer je izrađen od vrhunskih materijala, i težak samo 1 kg, pa ga možete poneti svuda sa sobom.

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Show sidebar